So29 Merhaba çok acil soru sormak istiyorum. Düşük tehlikem var kahverengi akıntılar oluyordu progestan kullanıyorum kullandığımdan beri akıntı durdu. Fakat az önce 3 4 damla kan gördüm iç çamaşırımda fakat ağrı yok şuan. Çok korkuyorum ne yapmalıyım
atlasinannesi_ So29 bence acile gitmelisin kan ve idrar testi yaparlar bir şey varsa çıkar zaten düşük riskin de varmış Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah bir şey yoktur ama sen git bence
2022bebeki So29 direkt acile gitmelisiniz kırmızı kan tehlikeli, iğne verirler ya da vururlar büyük ihtimal
So29 Kanama m atlasinannesi_ amin Allah hayırlısını versin. Kanama miktarı çok az sadece 2 3 damla ve sancı da olmayınca bekleyim diye düşündüm
Tugce1506 So29 benim bir iğne ucu kdar kan gördüm hemen gittim Progestana başlatmıştı doktor kan hamilelikte tehlikeli bence gitmelisiniz hele ki düşük tehlikeniz varsa en azındn git için rahat olsn 🥰
nebakiyonkomikmi Bendede aynı sorun var progestan kullanıyorum doktorum kahve rengi akıntı olursa sıkıntı yok kirmiziya dönerse hemen gel dedi