Ecemakkuzu Ankara etlik şehir hastanesine randevu aldım kontrol için %50 çok iyi hast.%50 kötü diyor o hastahanede takipte olan varmi kızlar🥰
DuyguCilek Ecemakkuzu müjde can ibanoğlu inci kahyaoğlu Hüseyin levent kesin ismail burak gültekin hepsi çok iyi en son burak gültekine gittim çok çok memnum kaldım bayan bi doktor vardı o muayne etti ekranı çevirip detaylı detaylı baktı bana gösterdi konuştu anlattı herşeyi çok memnun kaldım ismini burdan yorumlardan görüp randevu almıştım ona gitmeye karar verdim artık
Daisy0000 Ecemakkuzu Ben 2 kez gittim ikisinde de stajyer hekimler baktı,asıl randevu aldığım doktorlar onları izledi. Bu yüzden birdahaki gitmeyeceğim
Bilgeszr Ecemakkuzu bende orada takipliyim handenur öncü Tuğba gayretli bu dr lar dan cok memnunum herşeyi sorabilirsin rahatlıkla
Ecemakkuzu ayy kızlar çok teşekkür ederim rastgele almıştım randevuyu müjde hanıma almışım tesadüfen içim rahatladı 💕😙
3cocuklu1annee Ecemakkuzu bende müjde hanıma gidiyorum ona devam edecem ve çok memnunum canım doğumuda orada düşünüyorum
Ecemakkuzu Ben bi önceki muayenede inci hocaya denk geldim tartışacak çıktım muayeneden hiç bir sorulan soruya cevap vermediği gibi bilgisi de sıfır gerçekten sürekli,yan odadaki doktoru çağırarak işlem yaptı herkese kesinlikle gitmem şikayette ettim ayrıca.
Daisy0000 Ecemakkuzu Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidiyorum canım, Yenimahalle Devlet hastanesi olarak geçiyor
Daisy0000 Ecemakkuzu Diğer doktorları nasıldır bilemiyorum ama ben kendi gittiğim doktordan memnunum.. Ali Koray Bayramoğlu.Vicdanlı, sevecen,tecrübeli ve tatlı bir insan ..
Miraceee Arkadaşlar araniza yeni katıldım Allah hepimize kolaylık versin takipli hasta dediginiz ne oluyor ? Aynı hastaneye devamlı gidiyor olmak mı yoksa extra bir kayıt vs açtırmak mı
3cocuklu1annee annebebek7 bende ona alamıyorum artık ben randevu talep oluşturmuştum olunca mesaj geliyordu alıyordum ama bu aralar bulamıyorum ona bende kadriye hanıma alıyorum oda iyi alanında