Sellmaseellma Mesela doğum ücreti 15.000 tl dediler sezeryan için diyorum 2 gün kalmamız gerekti bu 15.000 tl içinde 2 gün yatış ücreti varmı yoksa ekstrayamı giriyor bilgisi olan aydınlatabilirmi acaba ?
Rabia04_09 Sellmaseellma Normalde fiyata dahildir. Normal doğumda 24 saat sezeryanda 48 saat Astana’da gözetim altında olmam gerekiyor bu her hastane için geçerli normalde fiyata da dahil ama siz kendi hastanenize sorun yine de belki orda sistem farklı işliyor olabilir.
Melek_Erten Sellmaseellma genelde icinde oluyo. Normal dogum 1 gece sezeryan 2 gece diye belirtiyolar.
Sellmaseellma umena zaten sezeryan olarak anlaşma yapıldığı için en az 2 gün yatış oluyor diye biliyorum heralde farklı durumlarda fazla gün ücreti alınır galiba
Sellmaseellma Rabia04_09 daha fiyat almadım canım yılbaşından sonra alacağım işte şuan eşimle anlaşamadık bu konuda ben ona içinde diyorum o değil diyor 😁
Rabia04_09 Sellmaseellma Normalde benim kendi bulunduğum bölgedeki hastanelerin hepsi fiyata dahil. Elaya bi işlem tahlil vs olursa o artı bi ücret sayılıyor