beyaz00pptya1 Selam kızlar bugün doktorum progestan başladı hormon değerim düşük olduğu için kullanan var mı aranız da :)
Bsealc beyaz00pptya1 4 haftalıkken başladım şu an 28 haftalığız 37. Haftaya kadar kullanıcam erken doğum riskimiz var
hilalldal beyaz00pptya1 Bende kullanıyorum canım fitil halinde 6+6 ağrım vardı ilk zamanlar onun için vermişti doktorum memnunum yan etki vs görmedim 🫠
Kyy01 Gebelere bebek tutunsun kanama varsa fln diye veriliyor hamilelik fln düşünüyorsan sana da ondan vermiştir belki
AyFa1608 momyy__ iyi akşamlar canım. Sen progestanı neden kullandın acaba ? Bana bugün detaylıda rahim ağzında incelme var dedi progestan fitil başladı. Faydasını görür müyüm ki 22+1 im rahim ağzını 2.1 diye ölçtü
tnskrkss AyFa1608 bende iğnede kullandım ilaç hala kullanıyorum. Düşük tehlikesi olduğu için. Sende dikkat et uzan bol su iç. Rahim ağzı olayı tehlikeli bir durum
momyy__ AyFa1608 çok kanamam olurdu onun için kullandım çok şükür faydasını da gördüm ben fitil olarak kullandığım zaman baş dönmesi ve mantar yapiyodu ağızdan al ozmn dedi doktor
AyFa1608 momyy__ geçmiş olsun canım sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallah. İnşallah bende faydasını görürüm 🤲
AyFa1608 Bsealc senin neden erken doğum riskin var canım? Bana dün rahim ağzında minimal hunileşme var dedi inşallah faydasını görürüm progestanın