Burmur10 Kızlar biraz yeşile dönük akıntım olduğu için doktor verdi fakat xl olan normalden daha ağır sanırım kullanan var mı acaba ? Bebeğe bir zararı olur mu bunun. 5 aylık gebeliğim var.
1Mavimavi Burmur10 doktorunuz vermiş neticede Burda kimse doktor kadar bilgiye sahip değil Geçmiş olsun 🌺
Nedime54 Burmur10 bana vermişti kullandım henüz doğum yapmadım ama bebeğimde bir problem görünmüyor bana da doktorum vermişti sıkıntı olsa vermezdi sanırım
Findukli_Lokum Burmur10 sarı kokulu akıntım olduğunu söyledim bir de kahverengimsi akıntım oldu iki gündür kullanıyorum sanki koku yok gibi bakalım inşallah iyi gelir
freuze Burmur10 Bir zararı yok. Zararı olsa doktorunuz zaten vermez. Mantar enfeksiyonu olduğumda kullanmıştım. Çok etkili.Hemen tedavi eden bir fitil.
Burmur10 Nedime54 sizin belirtiler nelerdi. Yani çokta yoğun bir akıntım yok doktorda telefonda görüşerek verdiğinden aklıma takıldı muanemede daha 1 hafta var
Skrn1 Burmur10 benimde bugün oldu akıntım korktum gittim hiç muayne bile etmedi sadece iç çamaşırıma baktı koyu sarı akıntılı gyno-fem verdi hiç korkma muayne etmedi falan diye beni de etmedi yani
Nedime54 Burmur10 benim gebelikten önce de mantar enfeksiyonum vardı tedavimin son aşamasında gebe kaldım ve tedaviyi bitiremedim gebelikte de ara ara tekrarlayınca kullandım
Skrn1 Burmur10 yok yok korkma hiç muayne etmiyor doktor zaten çok tecrübeli olanlar doktor ne seni ne bebeği riske atmaz bişey olsa çağırır zaten
Findukli_Lokum Burmur10 banada muayene edilmeden bu ilaç verildi, içinizi ferah tutun aklınızda soru işareti varsa da muayene için doktorunuza gidebilirsiniz
freuze Burmur10 İçiniz rahat bir şekilde kullanın. Gebelikte kullanılabilen bir fitil. Enfeksiyonunuz ilerlerse daha riskli olur emin olun. Bir iki güne akıntınız geçer zaten. Hemen etki ediyor 🙏🙏