11atk67 Kızlaaar durumlarınız neler her hangi bi doğum belirtiniz varmı yalancı sancılar gibi falan kendinizi nasıl hissediyorsunuz 🙃🙃
cansualisa 11atk67 son 13 2 gün önce gerçek sancım çıktı ama snra 2 kere daha girdim yalancı oldu yatış vermıslerdi birde kaçmıştım hhahaha bekliyorum öyle
gullokumum 11atk67 hiç bı belirti yok canım yaa dogmayan bebek yapmışız sanki🤭40+1 ama ne Nisan ne sancı hiç bişi yok
emineekurt 11atk67 bizde son 10 🎉 ne bir sancı ne bir belirti yok 😓 sadece dün açılma var mı diye bakıldı hafif leke geliyor o kadar. Acaba böyle açılmaya bakılıp sancısı gelen ya da doğumu başlayan var mı kızlar
11atk67 cansualisa ah bu yalancılar gerçekler derken başımıza ne gelicek acaba ilk hamilelik mi sizinde insan her an tetikte şu son haftalar 😂
11atk67 gullokumum bendede sancı olmuyodu hiç ama dün böyle bi karnıma ağrı girdi 1 saat içindende geçti 😂
11atk67 emineekurt benim daha açılma varmı diye bakılmadı hiç doktorum pazartesi olan kontrolümde bakıcak , ama bildiğim kadarıyla alttan muayene sonrası olabiliyormuş lekelenme arkadaşımında olmuştu ☹️
emineekurt 11atk67 evet doktorum da olabilir demişti inşallah tetikler haftaya suni sancı almak zorunda kalmam bide bebek iri olursa normal zor olursa diye korkuyorum 😔