Muhammedamine Melhakars benimde o haftalarda başlamıştı gebeliğinizin henüz başındasınız normal böyle şeyler
Melhakars Mavisessizlik 2 gündür çok kötüyüm gerçekten herşey normal giderken bi anda kusmalar başladı
Muhammedamine Melhakars 29+2 haftalık hamileyim ara ara devam ediyor . Ama bu sendede bu şekilde olacağı anlamına gelmez canım İnşallah senin çok sürmez 🤗
Tugcike Benimde başimdan beri kusmam vardı 15 haftaya kadar devam ettti şuan 33 haftalık olduk yine başladı diyebilirim 😊 korkulcak bişey yok kendini kasma bebegin sana kendini hissettiryo ben burdayım anne diyor öyle düşün 😊
Rabiasazlik Herkesde o kadar değişken ki bir başkasının kusmaları biterken sizinki yeni başlayabilir doğuma kadar kusma yaşayan var hiç kusma bulantı yaşamayan var son aylarında kusma problemi yaşayan var olumlu olmaya çalışın mutlaka geçici bir süreç 😊dayanilmicak derecede olursa doktorunuza danisirsiniz
Ebalp Melhakars olması çok normal canım bir çok annede zaten oluyor ben 25+4 olcam hala sabahlari kusuyorum
ebru23 Melhakars serum veriyolar genelde sen fazla kusmussun cubuk kraker kesiyo denemeni tavsiye ederim