Gulsah-32 Arkadaşlar İzmir’de 20-24 hafta arasında girilen detaylı ultrasonu nerde yaptırabilirim devlet ve özel fark etmez gidip de memnun kaldığınız yerler var mı ???
Isik22 Gulsah-32 bayraklı da prof.dr.yeşim bülbüle gitmiştim Ekim ayında 1.100 TL idi çok memnun kalmıştım
yagmur50 Gulsah-32 Çınarlı hastanesinde yaptırdım 850 tl di ben yaptırdığımda ama 1000 tl olmuş Hasan Anıl bey yaptı çok ilgiliydi memnun kaldım
Tugbatatli Gulsah-32 merhaba buca kadindoguma randevu aliyorssunz o sizi perinatolijye yonlediriyor ucretsiz tabi size 3 boyutlu fln resm vermiyor ama ben memnun kaldim tavsiye ederim
butterfly35 Esiraa ben çınarlı takipliyim ve detaylı da orada olacak bir sonraki kontrolde Allah’ın izniyle. Memnun kaldınız mı?
Esiraa butterfly35 evet Anıl bey baya ilgiliydi bayada eğlendik bi sıkıntıda çıkmadı şükür üstelik çoğu hastaneden baya uygun ücretide
butterfly35 Esiraa bize 1000 TL dendi ama aynı gün şeker yüklemeside yapılacak Allah’ın izniyle. Oda dahil olabilir içine.
Esiraa butterfly35 ben bi ay önce 850 TL yaptırdım muyane ücreti 260 TL di şimdi muyane ücreti ne kadar oldu acaba
Esiraa usergmyzsl3310__ ben devlete gidiyordum testi yaptırmak için gittim takipli değilim ama testleri devlette yaptırıp muyaneyi özelde olmayı planlıyorum Ceysu hamın yahut onur beye devam edicem
butterfly35 Esiraa şuan detaylı ultrason 850 TL yaptırmış millet benim randevu ocakta diye benimki 1000 TL :D zam bize uğradı ama can feda yavruma 💗 siz zam gelmeden bi uğrayın yine de 😂