Elfelf0 Yasolinnn en son dayanamadım sağlık ocağına gittim ayaklarin yukarda yat bol su iç dedi . Maydonuz limon tüketin
Elfelf0 Yasolinnn ödem ve kilolu larda . Serum şişiriyor bu şekilde genelde kendimden biliyorum korkmayın normal 😊
Rapunzelinanasi Yasolinnn normal bir durum maalesef. Uzanırken hatta gece uyurken ayağınızı hep yüksek tutun. Altına yastık koyun benim anca öyle geçti.
Yasolinnn Rapunzelinanasi ah gece uyuyabilsem.. sürekli beşiğinin başında sallarken de sarkıtıyorum mecbur ondan da inemiyor zaten.
siyahinci3 Yasolinnn banimkide aynıydı 15 gune anca gecmisti ama normalde görünen varis damarim vardi ama varis agrisi hic cekmedim buna ragmen kanda pıhtılaşma olmasin diye göbekten kan sulandirici igne vermisti 10 gun
Yasolinnn siyahinci3 valla bişey vermedi bana ama geçmezse birdaha gidicem hatta belki başka doktora gidicem😵💫
ozlmm123 Yasolinnn bende doğumdan sonra böyle olmuştum verilen serumlardan denilmişti bol yürüyüş ve sıvı beslenmeye çalış canim benim 1 haftada gecmisti
sedaa_aa Yasolinnn ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın vakit buldukça. Biraz uzanın biraz kalkıp yürüyün. Bol su ve nescafe önermişti doltorum