Asliormanci 28 haftalık hamileyim az önce yemek yedim yarım saat olmadı geri acıktım ne yapcam ben böyke 9 - 10 kilo aldım zaten daha 10 hafta var desek daha kac kilo alırım sizce doymak için ne yapmam gerek su içiyorum vok acıktırır mı su
efeninannesiii_ Asliormanci al benden de o kadar 27.haftadayım yarım saatte bir aşırı acıkıyorum sanki kıtlıktan çıkmışım
Sedaknr Asliormanci şeker yüklemesi yaptırdın mı? Benim şekerim düşük çıktı bende aynıydım doktor ona göre yönlendirdi.
HD1- Asliormanci 21. Haftada bende aynen böyleyim surekli ac ve tok olsam bile agzim bos dursun istemiyorum. yaptigim tek sey yemek yedikten sonra evin içinde tur atmak yemeğin üstüne oturmamamk🥴😵💫
Asliormanci Ahsenveannesi kesinlikle ben bildiğiniz ekmek tüketiyorum normal beyaz ekmek ve evde de kek börek hamur işi yapıyorum direk kesmem lazım
efeninannesiii_ Asliormanci en son 10 kilo almıştım 27.hafta da tartılmadım daha kuzum 😂😂 ama Allaha emanet oğluşum iyi olsunda😂😂
Sedaknr Asliormanci beyaz ekmeği kes çavdar ye doktorum bana öyle söyledi. Günde 2 öğün meyve ye. Ama tek çeşit meyve yani ya bi elma ya bi armut ikisini aynı anda yeme. Akşam çay yanına bebe biskivüsü ye. Sebze ve et ağırlık beslen. Kızartma türü şeyler yeme. Bol su iç ben o şekilde 33. Haftadayım aldığım 8 kiloyu koruyorum
Asliormanci Sedaknr bunu direk uygulayacağım teşekkürler ben hem elma hem armut hem portakal hem muz allah ne verdiyse aynı anda yiyorum biraz tutmak gerek gerçekten kendimi