11115 Kızlar doğuma çok az kaldı, dün bebeyimin kordonunun boynuna 2 defa dolandığını ögrendim, normal doğum yapıcam, bi riski varmı, böyle sorun yaşayan oldumu?
mcansum 11115 ben bebeğimi bundan kaybettim ama sanırım 3 kendi o ve 20li haftada büyüyünce öyle kalmış detay bilmiyorum bu konuda herkes farklı bişey söylüyor
Mirayrayrayray Benim doğum yöntemim belli değilken çatı muayenesi oldum. Dar ama istersen deneyebiliriz dedi ebe. Doktoruma göründüm sezeryan günü aldıktan sonra bir kat kordon dolanmıştı diye hatırlattım, o zaman riske atmamak en güzeli dedi.
11115 Mirayrayrayray teşekkür ederim, bende bilmiyorum, doktor bişey demedi bana, sorun olmaz dedi, ama kafam çok karışık, sürükli bebeyimi boğuyormu diye düşünmekden delirdim
Mirayrayrayray 11115 düğüm gibi birşey olmazsa sorun olmaz dedi bana doktorum , içini ferah tut. Benim bebeğimin kordonu kenardan tutunmuştu sıkıntı olsa bende olurdu çok şükür olmadı. Dediğim gibi içini ferah tut güzel düşün güzel olsun inşallah 🎈🙏🏼
mcansum 11115 sağolun İnşllaah bi sorun olmaz kimisi oluyor diyor kimisi olmuyor haftasına göre de değişiyor bu durum sanırım benim doktorum farketmedi bile o haftada