Deletedmom_85 Durubebegim Canommmm❤️ her daim aklında olmak istediğimizi bilmen dua etmen öyle güzel his ki hiç eksik olma. Senin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah haber ver muhakkak bugün yap testi merak ettimm🥲
Durubebegim Deletedmom_85 canım unuturmuyum sizi ❤️ Amin amin cano hayırlısı olsun inşallah Bekliyorum test aldırmaya göndericem birazdan haber vericem size
Ndt Durubebegim 9 haftalık hamileyim ikinciye. Bizde geri çekilme ile korunuyorduk. Aynı sizin gibi belirtilerim vardı. Bir hafta bekledim baktım hala adet olmuyorum korkunun ecele faydası yok deyip test yaptım. Bence hemen bir test yapın derim.
Durubebegim 2prensesannesiiii ahh çok şükür herşey iyi olsunda 🥰 evet kızım 1 yaşında bana çok bağlı ve artık çocuk düşünmüyorum
2prensesannesiiii Durubebegim allah bağışlasın maşallah 🧿 anladım canım varsa ne yapmayı düşünüyorsun ?
prensannesii_ Durubebegim kiz cok merak ettim seni bende geri çekilme.ile korunuyordum oyle hamile kaldm ama bana ebe demisti bu bi korunma yöntemi değil hamile kalırsın demisti dedigi de oldu
Durubebegim prensannesii_ Tabii ki de koruma yöntemi değil ben de bunu biliyorum ama daha önce bu yöntemden altı yıl boyunca çocuk yapmadık o yönTemi bıraktığım gibi hemen hamile kaldım
Durubebegim Mersss06 Zerenella @Deletedmom_85 Tubatgn @Aaaysee 2prensesannesiiii ohhhh beeeee😁 kızlar bununla hamilemiyim postu açayımmı ne dersiniz😂😂😂
muallimehanimmom5 Durubebegim geri çekilme korunma yöntemi değil ki kalmış olabilirsiniz ben prezervatif ile hamile kalan biri olarak bu ihtimalin gayet olabileceğini düşünüyorum test yapın yada kan verin hemen adet söktürücü ona göre kullanırsınız 🌸
Asyabuse Zerenella yok kız yee bi post var ona ithafen o yorum 😂😂😂 şimdi girmez falan foruma arkadaş sana cevap verene kadar akşama ne yicdm şimdi derdine girme diye söyliyim dedim 😂
Mersss06 Durubebegim hemen açmalısın 😂😂 şaka bir yana gönlünden geçen olduğu için sevindim senin adına canım benim 🌸☺️