sumblogg Detaylı ultrasonuz kaç randevu sürdü? Pozisyonundan dolayı bazı yerleri göremedi ve üçüncüye çağırdı 🫠
Busel sumblogg tekte herseyini gördü yüzü hariç 😅 26.haftaya kadsr istediğin gün gelip yüzüne bakabiliriz dedi
Aaaysee sumblogg ilk defa duyuyorum biz girdik her yerini inceledi gösterdi vs yarım saat sonra bitti
nur34_ sumblogg gecen cumartesi yaptirmistik normalde 40 dakika kadar surdugunu söylüyorlardı bizimki 20 dakika surdu cok sukur hersey guzel cikti oyuzden kisa surdu
sumblogg Aaaysee bende anlamadım ve yolundan dolayı bıktım. Çam sakura da böyle demekki. Orda en az 15 kişinin daha tamamlanmayan detaylı ultrasonu vardı
Semanurk sumblogg dün yaptırdım çam sakurada 3 kez aldı odaya yarımsaatte bir. Pozisyon göremediği için ama bitti şükür 3 girişimin toplamı 45 dk sürmüştür
sumblogg nur34_ anladım. Çam sakuraya gidiyorum ve tek 3.kez çağırılan ben değilim 😅 demekki hastane kaynaklı
sumblogg Semanurk aaaa bende dün ordaydım, beni gene çağırdı🫠 3. Gidişim olcak nerden bakılsa her gidişim 45 dk sürmüştür