anie Ekncirem ilk üç ayda 6 kiloya yakın verdiğim için serumlar prilam da fayda etmedi zoferle toparladım yemem içmem düzeldi haftada bir iki içiyodum ama ben canım
yanlisanlamaama Ekncirem ben kullanıyorum 6.haftadan 14.haftama kadar günde bir kere kullanıyorum.14ten sonra azaldığı için prilama geçtim normalde prilam kesmiyordu zofer ilaç ve serumlarla duruyordum
Ekncirem anie bende sizin gibiydim 5.haftadan sonra şuan 14 haftanın içindeyim içmediğim gün sürekli kusuyorum 🥲
Ekncirem Moresek ben 5.haftadan itibaren kullanıyorum kullanmasam kusuyorum maalesef hiçbişi yiyemiyorum 🥲
Mmervebz Ben baya bir kullandım prilam fayda etmeyince ve çok faydasını gördüm 24 ten sonra felan biraktim şuan 30.haftadayim ara ara yine bulantı kusma oluyor ama içmiyorum
Ekncirem Mmervebz bende 14+2 kullanıyorum yoksa çok kötü oluyorum kilo veriyorum ama kullananları görünce biraz olsun içim rahatladı 🥰
Mmervebz Ekncirem aynen için rahat olsun dogurana kadar kullanan var bende tek sıkıntısı kabızlik yapıyordu onun dışında kurtarıcı 💙
Mmervebz Ekncirem bende 5 kilo verdim ona başladıktan sonra kilo aldım oh be yemek yemek ne güzelmiş dedim sonuna kadar bile kullanabilirsin için rahat olsun
Moresek Ekncirem iyi geliyorsa çok iyi.ben ilk hamilelikte doğuma kadar kullandım onunla yaşadım resmen anlayabiliyorum 🥺
monagra Kullanmazsam hastanelik olduğum için 13.haftadan beri kullanıyorum keşke daha önce başlasaymışım. 16.haftadayım