babygirl01 Bugün adet gecikmesi 5.günüm. Beklenen günümde kan vermiştim çıkmamıştı. Öylece regl olmayı bekliyorum. Böyle olan var mı? Sonrasında gebelik çıkar ki acaba
Zeynept59 babygirl01 bende burda durayım gecikmenin 2. Günü dün ki betam da negatifti yükselirmi bilmem 😔
glsmogrtmn babygirl01 benim de gecikmenin 5. Günü bugün yoğun beyaz akıntı geliyor arada Kasık ağrım oluyor kan vermiyorum üzülmemek için
Sevimlianne_adayi 8 inci günü dün çok az silik çizgi testi tekrarladım bu seferde birşey çıkmadı anlam veremiyorum
babygirl01 Sevimlianne_adayi hmm anladım, belirsizlikten kurtulmak için vermiştim bende. Bakalım bekleyelim
glsmogrtmn babygirl01 yazın da böyle olmuş umutlanmis defalarca kez test yapmıştım ve negatifti 8 gün sonra da regl olmuştum o yüzden test falan kan falan vermicem. Normal olan diğer regl dönemime kadar beklemeyi düşünüyorum
babygirl01 glsmogrtmn evet ya en mantıklısı insan taktıkça takıyor. Bende şu am regl olmayı bekliyorum, aklımda gebelik hiç yok sadece çok daraldım bunaldım bu belirsizlikten