minikumutlar İnşallah canım eğer güzel haberler alırsan benimle de paylaş ben gerçekten burada birinin gebelik haberini aldığımda çok mutlu oluyorum ❤️ belirtilerim şu şekildeydi göğüs hassasiyetim Bir haftadır vardı ama 3 gün önce sol kasığımda ara ara böyle batmalar oldu daha sonra da akıntım geldi o gün sadece kasık ve akıntı şeklinde oldu daha sonra akıntım olmadı ama şu anda da kasık ağrım var göğüs hassasiyetim olduğunda da kesin adet olacağım çünkü geçen ay da bu şekilde aşırı göğüs hassasiyetim olmuştu ve adet olmuştum adet olurum herhalde diye çok kafayı da takmadım bugün bir post açmıştım işte orada da 11 günde gebelik öğrendiğini söyleyenler vardı ben de aman ya ne olacak yapayım gitsin çıkan sonra da üzülmem zaten erken diye yaptım testi ilk 1-2 dakika bir şey çıkmadı ama 3 4 dakikada silikleşmeye başladı daha sonra da netleşti zaten çizgi bir geminin günlüğü sayfasından almıştım oraya mesaj attım çok yeni bir gebelik yazdı kan vermemi söyledi ben de pazartesi günü kan vereceğimi söyledim acele etmek istemiyorum çünkü bir düşük geçirdim o yüzden birazcık daha bekleyipnet sonuç almak istiyorum