minipanda Ben şuan 7 haftaligim , eşime supriz yapmiştim paylaşmak istiyorm ,ne zaman paylaştiniz yada paylaşmamakmi gerekiyo
Deletedmom_116 minipanda Sosyal medyan yok😂😂🙈🙈Bı wp var ordada daha paylaşmadim ki paylaşmam sanırım sürpriz olsun Düşükten hemen iki üç ay icind egebe kaldım nazar edebilir ellerine inaniyorum En iyisi doğunca sürpriz olsun🙈😂😂
CeydaST minipanda ben hiç paylaşmadım. Paylaşmayı da şuan için düşünmüyorum 16+2 olduk bugün. Ama eğer paylaşmak isteseydim de muhtemelen 13. Haftayı beklerdim 3 ay bitsin diye
acemianne22 Ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan dayanamayıp paylaşmıştım fakat ilk 3 ay riskli oldugu için bir süre beklemek daha sağlıklı sanırım🌸
ddilaraas Haftamı bıtırıyorum cınsıyetı öğrenince paylaştım 3 ay gecsın bence göz nazar cok ınanırım🌸
minik_koala_ve_annesi minipanda bence bana mantiksiz geliyor ailelere denilebilir ve ben oyle yaptim tabiiki herkesin kendi fikri ama insanlar benim hamile oldugumu bilmek zorunda degil paylasmazdim size kalmis canim🥰hayirli olsun saglikla alin kucaginiza
minipanda minik_koala_ve_annesi zaten sosyal medyamda sadece ailem ve bir kaç akrabam ekli arkadas cevrem hic yok
Busel Paylaşmadım doğurup supriz yapcam 😅😅 hahaah paylaşmayı düşünmüyorum suan bilmesi gereken kesim bıkıyor zaten gerisine gerek yok 😚
Merel minipanda Ben cinsiyetimiz belli oldu donem paylasdim kizimda 22 haftalik iken Oglum da 20 veya 21 ci haftam da o ana kadar hamile oldumu asa paylasmadim hele ki 7 haftalik ken ilk uc ay cok dikkatli olunmak gerekir