BskSrc Kızlar selam, şubat ayında doğumum olacak (inşallah) oyuncak vs ne almalıyım? 🤔 Bir sürü seçenek var ama hangileri gerekli sizce?
2pasaannesi BskSrc yürüme arkadaşı ve aktivite masasının çok faydasını gördük biz onlar sayesinde oğlum çok rahat ve erken yürüdü.
Emomm BskSrc hışırtılı kitap ve zeka kartları şu an için ilgisini çeken şeyler. 1 ay 6 günlük kızım. Birde çıngırak ve çıngıraklı topu sevdi gibi. Ses geldiği için daha çok ilgisini çekiyor ve gözüyle takip ediyor. Birde ben kitap okuyorum her gün yarım saat falan. Hoşuna gidiyor sessiz sessiz dinliyor 😅 su matı var birde 3 aylıkken falan oynamaya başlar sanırım. Ama alanlar hep çok memnun olduğunu söylemiş. Güzel dokunup keşfetmesi için farklı bir alternatif bence.
minik_koala_ve_annesi BskSrc zeka kartlari var canim oglum 3 aylii cok dikkatini cekiyor isikli sesli oyuncak alabilirsin donence falanda olabilri
berceste5155 BskSrc resimli kitaplar alın benim kızım 4 aylık resimlerini göstererek kitap okuyorum doğduğundan beri çok seviyor bir de ses çıkartan şeyler çok ilgilerini çekiyor konuşan bebeği var bebek konuşunca çok mutlu oluyor guğurdanmaya başlıyor sanki cevap veriyormuş gibi bir de olmazsa olmazımız zeka kartları kartların bahanesiyle bebeğimizle sohbet etmiş oluyoruz
Hunilininbirii Hışırtılı kitap ve oyuncaklar,çıngırak,zeka kartları,çıngıraklı top ve sulu oyun matı. Kızımın ilgisini şu an bunlar çekiyo 4 buçuk aylık