Nurrmerttt- esmerella37 Mustafayigitvebeytugannesi nergis_a Damlasuu Sizler doğru bildiniz çok teşekkür ediyorum 💗💗💗
Klccnn8 @“Mustafayigitvebeytugannesi”# Mustafayigitvebeytugannesi bana da yorum yapar mısınız tecrübenizi güvenerek 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Klccnn8 estağfurullah tecrübe bizlerde değil doktorlarda bizlerinki sadece tahmin 😊 kafa yapısını erkeğe benzettim ben canım. Kaç haftalık bebekk
Klccnn8 Mustafayigitvebeytugannesi 2 erkek annesi olarak naçizane fikrim çok teşekkür ederim görüp yazdığınız için 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi 199319 erkek canım. Sanırım erkek yılı bu yıl 😊 bebeğimin cinsiyetini öğrendikten sonra sürekli burdaki tahminlerdeki ultrason resimlerinin çoğu erkek geldi 😂😂 benimkide erkek üçüncü oğlum 😂😂
199319 Mustafayigitvebeytugannesi cidden kimi duysam erkek hiç kız yok etrafımda 😬 Kemik yapısından mı anlıyorsun canım nasıl oluyor kemik yapısı ?
Mustafayigitvebeytugannesi 199319 erkeklerin kemik yapısı daha iri oluyor canım yani bakınca az çok anlaşılıyor aslında ama bazen yanilabiliyorum tabiki bazen baktığım ultrason resmi erkek bebeğe benziyor erkek diyorum bir bakmışımm kız çıkıyor 😂
ayse-poyraz13 Eda_Aylanc bende Allah nasip ederse erkek istiyorum inşallah sağlıkla nasip eder 🙏🏻🙏🏻 tahminleriniz çıkıyo mu genelde
momlife317 Eda_Aylanc https://imgyukle.com/i/JKt8jI banada bakarmisin 15+4 doktorum 15 dakika boyunca gormek icin bakti sonra kesin kiz dedi ama detayliyi beklesemmi
Eda_Aylanc ayse-poyraz13 valla tahminlerim pek tutmuyor ama resme baktığımda sanki erkek çocuğu gibi bı duruşu var gibime geldi gönlündekini nasip etsin mevlam🤲