sr00112 Kızlar 16. Haftadayız her gittiğimizde uyuyor sırtını dönmüş oluyor hala cinsiyet konusunda %100 olamadı doktor çikolata falan da yiyorum ama tık demiyor öneriniz var mı ultrason öncesi
Bebibebi26- sr00112 çikolata yiyip üzerine su için genelde uyuyorlar ama belki öyle biraz kıpırdayabilir 16. Haftada erkek oldugunu net ögrenmistik biz belki kızsa ilerki haftalarda net söylemek icin doktorunuz söylemiyor olabilir 😊
2022bebeki sr00112 Bizimki muz maden suyu seviyor ben onu yiyorm bir 15-20 dk önce ya da vişne suyu bebegi hareketlendiriyor yürüyüş yapin tabi yedikten sonra
Feyza4 sr00112 uykucu tospik🥰ben gitmeden önce karnımı doyuruyorum yeni yemek yemiş oluyorum evden çıkmadan da çikolata yiyorum hepsinde de hareketli oluyor bu yüzden olabilir 🤭
Zln2152 sr00112 ben tok karnına gidiyorum ve üç kaşık pekmez içiyorum hareket ediyor çok şükür. Doktor cinsiyette tahminde mi yürütmedi ?
sr00112 2022bebeki maden suyu zarar verir mi acaba diye kaçınıyordum muzla birlikte deneyebilirim o zaman :)
Alis-sss sr00112 maden suyunda magnezyum var günde bir tane içmekte fayda var muzda gerçekten çok iyi oynaması için Benim bebekte doktor ultrasonu nereye çevirse oraya vuruyor hiç durmuyor çok hareketli
2022bebeki sr00112 Ayy olur mu bebekin kemik gelişimi için gerekli vitamin mineraller var içinde şifa olsun🥰
Busra92_ Bende 18+4 oldm ne Zaman gitsem sırtı dönük hareketli ama bize dönmüyo miniğim çikolata bal meyve suyu hepsni denedm bnde bsy değişmedi detaylıda insallah 🥰
poyrazin_annesi28 sr00112 Bitter çikolata ye canım 😇 Bide yürümek çok iyi gelmişti bana randevuya girmeden hep ayakta gezinirim 😂
Prenses_im47 sr00112ılık süt için cnm bebek bağırsak hareketleri ne karşıda tepki verebiliyor doktorum söylemişti ☺️
sr00112 Kızlat yukarda arkadaşın dediği gibi muz ve vişne suyu içtimm kıpır kıpırdı ilk kezz 🤭 kız olduğunu öğrendiikk tavsiye ediyorum uykucu bebişlereee