Tugceee95 Deletedmom_53 keseyle alakalı degil bence ama bilmıyorum ilk kesem yuvarlaktı suan oglum olucak nasıpse kesem fasulye gibi gorunuyor 💁♀️😅
Deletedmom_53 Deletedmom_53 cinsiyet postunun altına neden başkaları kendi ultrason görüntüsünü atiyor anlamıyorum. Siz de post açabilirsiniz oysaki😏
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_53 canım kese yapısına göre erkek ama çok küçük daha değişebilir ilerleyen zamanda 11 12 haftalık olduğu zaman ultrason resmi olursa daha iyi bakabilirim 😊🌺
Deletedmom_53 Mustafayigitvebeytugannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️♥️ Vajinal olarak bakti fark eder mi ? Ay 12 haftalik olduğunda yazacağım yine🥰🥰
Deletedmom_53 Damlasuu yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️Vajinal olarak bakti fark eder mi ? Biraz büyüyünce atarım yine♥️♥️
Deletedmom_53 Deletedmom_53 @3kuzuAnnesiyim senin yorumlarına da çok denk geldim. Bize bakar mısın 🥰🥰♥️
Deletedmom_53 Hazan_yeli25 anlamakla beraber yassı olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlar. Allah hayırlısını versin 🤲♥️
Hazan_yeli25 Deletedmom_53 kız erkek farketmez bı kızım var tek kızım olsun istemem erkekte olursa onuda yasarım ikiside çok mutlu eder sağlıklı olsun yavrularımız cevap için teşekkürler 😊🌹