AAylinnnn inşallah canım inşallah.. ağır iş yapmıyodum zaten hiç eşim sağolsun her zaman yardımcı oluyor evi bile birimiz silip birimiz süpürüyoruz çoğu zaman. Yukarı uzanmıyorum ona en başından dikkat ediyorum annem hep bebek emzikten düşer uzanma derdi aklımda öyle kaldı hiç uzanmıyorum yetişemediğim yerde ya eşimden yardım istiyorum o yoksa da yetiştiği yerde ne varsa onla idare ediyorum.Bebek yukarı çıktıkça rahatlar mıyım ki bende bebek büyüdükçe? Şu an mesela hep kafası göbek deliğimin orda ayakları aşağıda kasıktan bakınca ayak göbek deliğime getirince minnak kafası çıkıyor😅 büyüdükçe rahatlar mıyım? Doktor da şeker hapının çok faydasını görürsün mutlaka kullan ara verme dedi 30 u da çok rahat görürsün dedi. Başka doktor olsa güvenmezdim cidden ama bu adam bi başka en kötüsünü bile ballandırarak söylüyor o dakika sana o yüzden içim rahat. Önceki bebeğimin kalbi durduğunu bu söylemişti bugün bana dediği sen dikkat et inşallah bununla ilerleyecez durum onu gösteriyor dedi bi nebze de olsa rahatladım. İnsan sıkıntısız sorunsuz geçsin herşey istediğimiz gibi olsun istiyor ama o da malesef dört dörtlük olmuyor anneliğe giden yol da sınavlarla sabırlarla doluymuş cidden. Rabbim hayırlısını naisp etsin veren de o alan da elden gelen duadan başka bişey yok🤲🥲