myangelson Qnl seni bir yerden tanıyorum canım daha önce konuşmuştuk erken doğum mu oldu serklajli falan mıydın oradan mi hatırlıyorum acaba. Bu arada rabbim sağ salim kuvozden alıp çıkmayı nasıp etsin 🤲🏻🤍
Ezgi2727 Qnl canımmm doğdu mu bebişlerrrr :) hiçbir şey olmaz çok kısa kalırlar inşallah sağlıkla kavuştun ya önemlisi o merak etme. Bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka yaz
Ozcankbra Qnl geçmiş olsun canım takip ediyordum seni doğum yaptığını şimdi gördüm nasılsın iyi misin, bebişler kaç kilo doğdu , sütün gelmeye başladı mı
Ozcankbra Qnl elle sağım denedin mi burada bir arkadaş video paylaşmış Elle sağım diye YouTube da dijital ebe diye ona bakmanı öneririm bugün izledim faydalı şeyler anlatıyor sütü de artırıyormuş
iremkarademiir Qnl Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz kiloları gayet iyi içini ferah tut sen en kısa zamanda evinize dönersiniz hepbirlikte inşallah 🤎
Ozcankbra Qnl kiloları o kadar düşük değil canım hatta haftana göre çok iyi doğmuşlar bende 33 oldum bugün 1500 ve 1600 kilo doktor haftaya doğumu planlayacağız dedi o yüzden Allah’ın izniyle bebeklerin az kalacak küvezde hemen sana gelecekler 🤲🤲
Ozcankbra Qnl aynen canım zaten o kahverengi yere dokunmamak lazımmış onun üstünden elle sıkmak filan sütü getirtiyor ve boşaltıyormuş videoyu izle bence yararlı hoşuma gitti inşallah sana şifa olur bebeklerine de şifa olsun süt bol bol gelsin sende rahatla onlar da😇