xuennee 32de hazırladım. Bebişin çantası: 12li hastane çıkışı, 3 tane tam takım, 1 ince 1 kalın battaniye, 3 müslin, 10 ağız bezi, örgü yelek hırka şapka patik elyaf kundak, 10 tane 0 beden bez, alt açma, ıslak mendil, temizleme pamuğu, pişik kremi, temizleme sıvısı, emzik biberon tarak, 3 müslin, rulo peçete, buz dolabı poşeti çöp poşeti cırtlı poşet
Benim bavul; 3 tl pijama (1i çekim için beyaz) 1 uzun 1 kısa gecelik 2 sabahlık 3 emzirme atleti 1 pk depent 3 lohusa külodu 3 çorap crocs terlik peştemal el havlusu 1 kırmızı 1 incili taç. Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerim. Göğüs ucu kremi gümüş kapak plastik göğüs ucu süt torbası elektrikli süt sağma pompası mochi emzirme örtüsü, malt içecek 3 tane, humasa still tea, aroma terapi yağlarım, suda doğum yapıcam spor sütyen ve mayo etek, kordon kanı toplama kiti,
Ana kucağı, kapı süsü, takı yastığı, hediyelik magnetler, badem şekeri, çikolata, anı defteri, lohusa şerbeti için sebil ve mini kadehler badem şekeri için cam sunumluk kurupasta vb ikramlıklar için cam sunumluk meryem ana otu
Aklıma bunlar geliyo şimdilik zaten aklıma sürekli bişey geliyo çıkarıp ekliyorum