Sonunda bende doğurdum ama nasil 😂
Salı günü sabah saat 06.30 da hafif sancılarım başladı. Aşırı yoktu ama saat öğleden sonra 2 gibi düzene bindi hastaneye gittim. Muayene ettiler 2 cm açılma vardı yatmak istemedim eve geri geldim. Sancılarım artınca 19.00 da geri gittik hastaneye annem de geldi. Yatış verdiler 3 cm olmuştu açılmam işte sonra eşimle babami eve gönderdik annemle yattık. Sürekli sancılarım geliyordu annem de sancin gelince ıkın diyo ama ne mümkün bütün gece sancı çektim. Sabaha karşı saat 4.30 gibi gözlem odasına aldılar. Ebe de diyo sancin gelince ıkın ama sanki ıkınınca sancim artıyo gibi oluyo ıkınamiyorum. Ben ıkınamadiğim için açılmam 5 cm de kalmış. Sürekli muayene ediyorlar. O kadar çok canım yanıyodu ki yalvardım ebelere beni sezaryene alın diye. Almadılar sende bebekte sağlıklisiniz diye. Saat 7 oldu 8 oldu 9 oldu hala doguramiyorum çok acı çekiyorum aglamaktan ağzım dilim kurudu bi damla su vermiyorlar belki son anda sezaryen olur diye. saat 9.30 da dogum masasina çıktım. Her muayene edisinde kendimi geri ittiriyorum oyle canım yanıyo. En son ebe sinirlendi doğurma o zaman in masadan diye sancim biraz ferahlayinca yapicam dedim. Doğum salonunda 5 6 tane ebe var hepsi benimle uğraşıyo. Artık baktılar düzgün ikinamiyorum sancim gelince ikinmaya başladım ebenin biri de karnıma bastırdı artık hissediyodum kafasının geldiğini. Bebeğim doğunca o kadar rahatladım ki Allah bin kere razı olsun sezaryene almadıkları için saat 9.57 de doğurdum güzel kızımı yaklaşık bir günü aşkın bi sure sancı çektim ama kızımı kucağıma alınca herseyi unuttum şimdi evimizdeyiz çok güzel bi duygu anne olmak. Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️❤️