Naaznaaz minikmucizeemaak doktora dün gözüktüm ultrason muanannesi de oldum doktor ya çok yeni ya da gebe değilsin dedi ultrasonda gözüken bişey yok
minikmucizeemaak Naaznaaz Biraz daha beklemen en iyisi o zaman çünkü kan sonucuna göre gebelik yok belkide geç döllenme olmuştur
minikmucizeemaak Eminedmghcgllr Merhaba idrar da bi değişiklik farkettiniz mi ? Böyle tortulu kepekli gibi
minikmucizeemaak Naaznaaz Ahh ben hamile değilim kimyasala dönüştü inşAllah vardır belkide ocak ayı mucizemin haberini alırım Rabbim size de sağlıkla nasip etsin 🤲🏻❤️
Naaznaaz minikmucizeemaak amin rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻❤️
Feyza4 S_M belirtim olmadı adet olacakmış gibi agrı bende de olmuştu bi kaç gün 8 gün geçtikten sonra test yaptığımda ögrendim
Betul-31 Benim adetime 6 günüm var. 2gündür mide bulantısından mide gazından duramıyorum. Şimdi hastaneye geldik. Dua edin lütfen inşallah ge beyindir. Kasık agrılarımda oluyor.
Feyza4 minikmucizeemaak bazı gittiğimde köpük gibi oluyordu ara sıra ama en çok koyulaşmadan acaba mı demiştim zor beklemiştim 8 gün test vermeden bir gün önce en sevdiğim yemek burnuma kokuyordu eşimde annemde kesin hamilesin dediler 😁bekliyorduk zaten bir hafta geçmesini
minikmucizeemaak Feyza4 koyulaşma ara ara oluyor Sağlıkla kavuşun ben kimyasal geçirdim bu ay bakalım bi hevesle ocak ayını bekliyorum sağlıkla mucizemin haberini alırım inşAllah🤲🏻❤️🌸
Feyza4 minikmucizeemaak inşallah 17 haftalık olduk biz çok agrılı kusmalı bi gebelik geçiriyorum allah hayırlısıyla herkesin kucağını doldursun