EbruD_ S_M bende aşırı bir göğüs hassasiyeti vardı ve sürekli lavaboya gidip duruyordum sonra adet tarihim gecikti ve test yaptım sonuç pozitif 🥰
seyma9188 S_M Göğüs hassasiyeti,kokudan tiksinti,2 gün adet gecikmesi ve gebelik testi ile öğrendim 😅 Şuan 38+1 im 13 günümüz kaldı uygulamaya göre 🤣
34ilayda EbruD_ benimde sık idrara çıkma durumu var ama bugün test yaptım negatif çıktı 10 gün var günüme
Tugbazdmr Bende de inanılmaz bir kasık ağrısı var ve göğüs hassasiyeti arabada seyir halindeyken bile çok acıyordu sanki yerinden çıkacak gibi oluyor 😂
S_M Bacağım benimde sızlıyor çok fazla 😊 adet donemime yaklaşık 13 gün var ama sabırsızlanıyorum biraz
Ilayda01 S_M insallah yılbasında sana güzel bir evlat nasip eder yeni seneye bebeginle girersin ınsallah 🥰
Esra-1 Adet ağrısından hiç bir farkı yoktu Benim bazen adete yakın midem bulanıyor yine midem bulanıyordu hiç anlamadım yani adet olmayı bekliyordum 😂
Betulkaraa34 Mide bulantisi varsa kesin hamilesin cunku bende olmaz diyordum adet duzensizligim vardi midem bulaniyodu test aliyim ölesiye dedim bi baktim cift cizgi şoook oldum 😂😂😂 rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda Allahim aratmasin
S_M Yemek yemeyi çok seven birisiyim ama bu ara iştahsızlık var. Aklıma bir yemek geldiğinde mugdem değişik oluyor 🤗
EbruD_ 34ilayda adet tarihin en az bir gün geçerse çok daha doğru olur gününü bekle bence zaten olmazsan yüksek ihtimalle hamile olduğunu anlarsın
Saida_888 Bende pek belirti olmadı, sadece bir azcık uykulu yorgun hiss ediyordum ve adetden önce test yapdım orda öğrendim.