Esrasavs78 Kızlar aserdıgınız yemedıgınız oldu mu. Canım cok ıstedıgı ruyamda bile gordum meyveyı de mevsiminde degıl siz bu durumda ne yaptınz
Sirkelimon Esrasavs78 Mevsimi olmasa da bulunuyor artık her şey. Erik istemiştim mesela baktım çok pahalıydı aşermem geri kaçmıştı. Maddi gücümüz gerçekten çok iyi olmasına rağmen pahalılık hamileliğimde de etki göstermişti 😂
1erkekkannesiiii Esrasavs78 yazın ortasında elma şekeri istedim ama bulamadım bi türlü sonra baktım annem kendisi yapmış getird idare ettik öyle kıs meyveleri istediğim de de komşuların dondurucuları sağolsun her şeyi bulduk 😁
Esrasavs78 Sirkelimon evet erik ıstıyo canım ama yasadıgımız yerde oldugun sanmıyrm olsa bile fiyatında dusunduruyo. Onun yerine ne yesem de gecer acaba.
_momsssss Aychovsky aslında insan organizminin neye ihtiyacı varsa beden onu talep ediyor o gerekli diye böyle bişey duymştum
Aychovsky _momsssss evet o olabilir yani onunda tatlı tuzlu ekşi şeklinde olabilecegini dusunuyorum. Yada ben aşermedim bilmiyorum maks canim tatli bisey olsada yesem diyorum o kadar oldu bana. Ama ek olarak tuaf seyler istemedim.
Esrasavs78 3 gun ıcınde gelir dıo trendyol da fiyatında gectım Bn en iyisi eksi olan bısey buluyem onunla idare edıyım 😃 daha iyi olur