minikprens_71 Kızlar rüyam da sürekli bi kız çoçuğu görüyorum. Ve bu benim çoçuğum. Bana anne diyor ama eşimi göremiyorum. Tam eşime gidecekken rüyadan uyanıyorum. Şuan 3,5 aylık hamileyim. Cinsiyet daha belli değil. Sizce bu bi işaret mi?
Medinedogru03 minikprens_71 olabilir bende başlarda sürekli kız bebek görüyordum ruyamda eşimde goruyodu kız bebek sürekli ikimiz goruyoduk hatta hamile oldugumu bilmiordum ertesi gün test yaptım hamile oldugumu öğrenmiştim ve kizim oluyor😍😍
Sirkelimon minikprens_71 daha eşimle tanışmadan önceden beridir benim kızım olacak diyordum ve kızım oldu. Anneler hissediyor
pembiktavsan minikprens_71 olabilir 🤗 ben de ilk haftalarda rüyamda erkek bebek görmüştüm kucağımda ve sonrasında da hep erkek olacakmış gibi hissediyordum doğru çıktı. 🤭
minikprens_71 Bebekliannee Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün. Rüyanız da gördünüz mü veya hissettiniz mi hiç🥰
minikprens_71 Medinedogru03 maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Başta sağlıklı olmasını isterim tabi ama benim gönlümden de kız çoçuğumun olması geçiyor hep buydu hayalim. Allah hayırlı evlat nasip etsin herkese🥰🙏🏻
minikprens_71 Sirkelimon ben de hep öyle düşündüm. Dillendirdim. Ama kafama çok taktım heralde o yüzden gördüm bu rüyayı diyordum. Ama benim gibi olanlar da varmış🥰 Allah bağışlasın hayırlı evlat nasip olsun hepimize♥️
minikprens_71 pembiktavsan Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin. İnşallah sağlıklı sıhhatli olur öncelikle ama kız çoçuğu hep hayalimdi🥰♥️🙏🏻
Kubra-ulas minikprens_71 ben değil de eşim sürekli rüyasında oğlumuz olduğunu görüyordu. Aylarca devam etti bu. Pazartesi günü öğrendik ki oğlumuz olacak 🤭 belki sizinki de öyledir
minikprens_71 Kubra-ulas Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat nasip etsin hepimize. Önce sağlıklı olsun tabi ama hep kız çoçuğumun olmasını istemişimdir. Rabbim hayırlısını nasip etsin🙏🏻♥️
Kubra-ulas minikprens_71 Amin canım benim amin. Ben çok küçüklüğümden beri hep oğlum olsun istemiştim. Hatta kız kardeşimle aramda 6 yaş var. Annemin karnındayken hep erkek diye severdim annemin karnını. Doğduğunda erkek olmadığını öğrendiğim de resmen dünya başıma yıkılmıştı 😄 haftalarca kimseyle konuşmadım yemek yemedim. Herkes ben üzülmeyeyim diye büyüyünce senin oğlun olacak diyorlardı. Artık nasıl uzulduysem rabbim şimdi bana erkek evlat verdi. 🤭🤭 Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Evladın kızı erkeği olmaz ama insan içinden geçirmeden edemiyor 🤭
pembiktavsan minikprens_71 amin inşallah 🙏 kız çocuğu da başka tabi kız olsun çamurdan olsun diye de boşa demiyorlar 🤣 rabbim gönlünüze göre versin inşallah ☺️
Htckbra0716 minikprens_71 Annelere rüyada malum olıyor sanırım. Bende cinsiyeti öğreneceğimiz günün sabahında rüyamda gördüm. Doktor erkek diyordu. Gitti gerçektende oğlumuz olacağını öğrendik 🤗🤗
Mine16 minikprens_71 valla bende 13 haftalık hamileyim sadece erkek bebek görüyorum rüyam da hemde kaç kere gördüm daha cinsiyeti öğrenmedik aşırı merak ediyorum cinsiyeti ☺️☺️