kucukkalbimm Kızlar 14ünde randevum var ozaman 14haftalik olcam gittiğimde cinsiyeti öğrenebilir miyim özel hastanede
Mercan1994 kucukkalbimm valla ben iki haftadır gidiyorum özele bebek aşağıya çökmüş göstermiyor devlete de gittiğimde öyleydi benimki herhalde sabahları uyuyor yok yani çikolata yedim su içtim bana mısın demiyor artık umudumu kaybettim doğuma kadar cinsiyeti öğrenemem herhalde 17+2 yok yani hala cinsiyet tahmin bile yapmıyorlar
Htckbra0716 kucukkalbimm Gitmeden mutlaka karnın tok olsun ve yarım saat öncesinde bitter çikolata ye. O zaman çok güzel hareket ediyor ben 13+4 te öğrendim. Oğlum olacak inşallah ve doktor kesin dedi.
kucukkalbimm ArvenMom inşallah gösterir kendini doktorumu değiştirdim hiç bilmiyorum inşallah işinde iyi biri çıkar karşıma
Sudedemirer Mercan1994 benimde öyleydi 12. Haftada kız gibi ama net 16 da belli olur dediler çikolata falan yiyordum ama hiç hareket etmiyordu bacaklarınıda kapatıyordu 21. Haftada net öğrendim kızım oluyor hatta ultrasonda poposunu ekrana dönmüştü bacaklarınıda kapatmıştı doktor ne gösteriyor ne hareket ediyor dedi 😅
Mercan1994 kucukkalbimm evet işte bide bilerek 16 hafta olana kadar gitmedim net olsun diye 16 ve 17 hafta yani geçen hafta bide bugün gittim yok ilk hamileliğim yıllar sonra oldu insan çok merak ediyor moralim bozuldu iyice göstermedi diye nerdeyse ağlayacağım😳
kucukkalbimm Zyzy123 benimde ilk kızım da devlette erkek demişlerdi özele gittiğimde 16-18haftada cinsiyeti öğrendiniz mi diye sordu ve kız diyince şok gecirmistik 😂ama bu 2. De aynı sibirli değilim
kucukkalbimm Mercan1994 aynen insan öğrenmek istiyor hemen benim 2. Ama gerçekten çok merak ediyorum günler geçmiyor ılık tabi sağlıklı olsun ama merak ediyor insan
Sudedemirer Net 16 da öğreniliyor yanılma payı olabilir bana 12. Haftada kız gibi dedi ama şuanlık bir hazırlık yapmayın 16. Haftada net belli olur dedi ama gizledi 21. Haftada öğrendim kızım oluyor