Annecilik Günaydın kızlar bebeğim 1 aylık dilinde beyazlıklar var emmeyi reddediyor aç ama emmiyor pamukçuk mu acaba anlayamıyorum dilinin ucunda yok ama boğaza doğru beyazlıklar var lürfen gören yazsın bilgim yok hiç 😓
Tiiffany Annecilik foto atabilir misin? Bi sağlık ocagına gotur istersen yakında varsa hemen ilglenir hemşire
Tiiffany Annecilik birde pamukçuk evet canını acıtır ek gıda dönemide olsa aynı durum oluyor aklınızds olsun
Nis Annecilik pamukcuk olabilir ve agrı ypr genelde dilede ve dudak ic kısımlarında olur ilacı var surup seklnde agzna sıkıyosum ilk etapta alsım diye tatlı geliyor sonra isin rengi degisiyor acılaşıyor ama iylestiriyor ben iylestikten sonra bidaha olmasın diye emzirdikten sonra agzında süt kalmasın diye cay kasıgıyla su icirirdim agzı temzlensin diye bir kac kasık
Tiiffany Annecilik dilinde olsa karbonatlı su ile temizleyin dicem ama boğaza dogru dıyorsunu orayı zor yaparsınız. Baska bi rahatsızlıgı yok dimi soguk algınlıgı vs
Armin-Guney Nis evet bende bunu yapmistim , sağlık ocağındaki ebe söylemişti. Oglum simdi 23 aylik , bununla alakası var mı bilmiyorum . Daha hiç pamukcuk olmadi ağzında