Zln2152 Papatyaaa__ benimde ikinci gebeliğim ilk bebeğimin cinsiyeti kızdı ama 6 aylık gebeyken kaybettim yavrumu
Papatyaaa__ Minigim--2 vay garip hem tatlı hem tuzlu bi arada nasıl oluyo😂😂bende kızlarımda genellıkle tatlı yedım ama bakalım bunda ekşı yıyorum 3cü gebelığım😁🤦♀️
Minigim--2 Papatyaaa__ utrasona girdiğinde bebek çok hareketliyse erkek 😄 benim oğlum öyleydi daha cinsiyeti bilmeden önce bı akrabamla konuşuyorduk çok hareketli demiştim o direk erkek bu dedi oylede oldu Allah gönlünüze göre versin inşallah canım
Papatyaaa__ inci_tanesi ya 5haftanız kalmış Sağlıcakla gelsin inşAllah💙🍓Bende hep ekşi yiyorum bakaklım nolcak🥰
inci_tanesi Papatyaaa__ Sezeryan olacağı için en geç 20 Ocak dedi hayırlısı ile alalım bebislerimizi kucağımıza insallah 🤲😍
Bebisinannesi23 Papatyaaa__ bu işler bence hiç belli olmuyo 😂 bebişlerin canı ne isterse onu yiyoruz 🌸 Amin cümlemizin inşaallah canım 🤲
catandgirlmom Papatyaaa__ valla ekşi yiyordum inanılmaz limon turşu falan kızım olacak 😂 ama şimdi 19 hafta olcak ve tatlı çekmeye başladı canım nutella, waffle falan yemek istiyorum 😂
Fatma63_41 Normalde acı eksi olmazsa olmazım malum urfaliyim 🤣 ama gebeligimde turşu acı eksi kısır yemenin işini bitirdim oğlum olacak Allah nasip ederse
Papatyaaa__ myangelson inşAllah bakalım 1ay sabretmek zor ama yapcak bişey yok ben tahmin istemiyorum net cinsiyet istiyorum o yüzden biraz geç gitcem🥰🙂o zamana kadarda miniğim büyür 💙🙏