• Sağlık
  • Ölüyorum agrıdan hiç uyumadım😞

Çok geçmiş olsun herhangi bi ağrı kesici verilmedi mi ay 13 gün sonra bende sezeryan olucam ve çok korkuyorum umarım ağrınız geçer bunun hakkında bi tecrübem yok

Ama sorun kabızlıksa bol bol kayısı hoşafı falan tüketin onu duymuştum çok iyi geliyormuş

gygy1234 teşekkur ederim sadece onu diye bilirimki sezeryan canı bu kadar acıtmıyor ve yurudukce cabuk iylesiyor iyi şanslar soze bebeyinizi sag salim kucagınıza alın insAllah

Fidan_14 kendine cat olan yire tere yagi sursen,tere yagi da koya bilersen icerini yumsaltar

Fidan_14 sıvı şeyler tüketmeye bakın kayısı suyu komposto gibi bir tatlı kaşığı zeytin yağı içebilirseniz iyi olur bilirsiniz bilmem ama pekmezli yumurta yapıyoruz biz doğumdan sonra oda güzel bağırsak çalıştırır 3 sezaryen oldum bunları yaptım kabızlığa karşı normaldede kabız misiniz yoksa doğum yaptığınız için mi oldunuz

Fidan_14 ağrıya sarı kantaron yağı çok iyi geliyor. Bende de anal çatlak var kabız olduğumda çok acıyor. Bi pamuğa biraz kantaron yağı döküp oraya koyuyorum birkaç saat.