Hale29 35+1 de sezeryan ile doğdular çok şükür cok korktum ama hic te korkulacak gibi değilmiş endişem bebeklereydi kuveze aldılar ama cihaza baglanmadılar genel anestezi olduğum için göremedim ama iyilermis cok az bi solunum sıkıntısı varmıs gozlem icin ve biraz buyumeleri için yogunbakmdalar rabbim isteyen dileyen hic bir kadının kucağını boş bırakmasın 🤲
nergis_a Hale29 gozun aydin canim allah bebeklerinin sifasini versin insallah kac kilo dogdular acaba
Bebekdelisi Hale29 canın hayırlı olsun bebınkılerde kuvezdeler zor oluyor ama onlar için dayanıycaz sabırla🌸
papatya12345 Geçmiş olsun canim , Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin . Sağlıklı , hayirli ,uzun ömürlü olsun insallah kuzucuklar
nergis_a Hale29 masallah saglikla kucaginiza alin insallah ultrasonda yanilma olabiliyor haftasina gore iyi kilolari canim
Hale29 Bebekdelisi evet canm bizden cok daha iyi bakıyorlar ona eminim cok minikler bu şekilde yarardan cok zarar olur allah korusun😒
Hale29 nergis_a evet illaki yanıltıcı oluyor 2 bebege gore yine iyiydi kiloları cok şükür sagliklada eve gelirlerse her cok guzel olucak allahn izni ile
Hale29 Bebekdelisi ilk defa dün kuvezdeki bebelerime dokundum yaaa o kadar guzeldi ki ayaklarını sevdim parmak ucuyla tabiki ne büyük bisey oldu bana doğduğunda gorememistim cnku 6 günlük oldular 🙈😍 sağlıkla cksnlarda sevebilelim inşallah ❤️
Bebekdelisi Hale29 bende ılk dokununca oyle olmustum bide ağlayacaklar gittiğinde o gece saba kadar anlama sesıne kalkıp besık aradım 😭 benım 34 günlükler