Yusufi21 Esrass21 pınar hanıma gitmiştim ilk bebeğimde memnun kaldım ama 4 yıl önceydi Hamileyim henüz dr tercihimi yapmadım 11 haftalığım henüz
Seydanur10 Esrass21 bende Şubat’ta orada doğum yapacağım Ezgi Rozaya gidiyorum memnunum. Doğum ücreti de 6.250 TL olmuş geçen hafta sordum
Beyabann38 Yusufi21 burcu imreye gidiyoeum bende cok ilgili bi kadın ama dogum yapmadım orda hiç dogumu hakkinda bi bilgim yok ama kontrollerde cok iyi
Esrass21 Bende burcu imreye gidiyorum gercekten ilgili bir doktor bende oneririm peki dogum parasi ne kadar biliyormusunuz
Aryamm3 Merhaba! Bende fatma Tanılır çağıran doktora gidiyorum kendisinin özel muayene kliniği var fakat doğumu genesiste yapıyor sezeryan ücreti 6 bin
Esrass21 Yeni yil fiyatı demi ben 4 aylik hamileydim sordugumda 3800 demisti sezeryana demekki o ladar artmis 😃suan 8 aylik hamileyim
Esrass21 Zynp_hsn evet sordum yazmayi unutmusum 6.250 dediler banada normal doguma 1700 ekstra belden uyusturma iyne fiyati istediler hafta sonu pazar gunune denk gelirse ayriyetten onun icinde para istediler hafta sonu oldugu icinmis