Hasretkmrc Kızlar regl ağrısı gibi agrim var normalde de oluyordu ama şimdi iki gecedir devamlı var bugün akşam belden girdi şuan karnımda sancı var ama dayanilmicak gibi değil birde midem bulanıyor bu son günlerde bugün de daha fazla oldu
Hasretkmrc Asyamobus benim bazen şiddetleniyo bazen duruyo anlayamıyorum çok zor devlette doğum yapicam gitmeye bile korkuyorum çatı muanesinden korktuğum için gidemiyorum maalesef kabusum resmen bir kez yaptırdım hala etkisinde kaldım çünkü
Hasretkmrc Asyamobus ya benim 3 mart normalde ama geç döllenme diye 3 nisana çektiler ultrasonla son adet tarihim uyuşmadığı icin 3 nisana göre 38+5 im ama özel takıpliydim doktorlar bir hafta önden gidiyo dedi o yüzden 39 +5 diye hesapladık
Hasretkmrc Asyamobus valla ben bir çığlık atmışım afedersiniz ilişkide bile zorlanan biriyim enfeksiyonum da var bide üstüne
Asyamobus Hasretkmrc bende öyleyim ama merak ediyorum kanala girdimi açıklık var mı yokmu yoksa benımde hıc hosuma gitmiyor
Hasretkmrc umran_topal hala uyuyamadım uyku tutmuyo midem bulanıyor birde karın ve kasık bölgemde böyle bir ağrı hissi ama doğum sancısı değil biliyorum aşırı değil ama agrida var çok huzursuzum 😥
Hasretkmrc Dilaraa23 evet devam bacak ağrılarım falan var sancimda var şimdi biraz daha sabaha göre hafif ama gene basliyo ayakta duramıyorum bende bu süreci evde geçireyim diyorum hastaneye gitmeye korkuyorum
Dilaraa23 Hasretkmrc gitseniz aslında belliki doğum sancılarınız başlamış, zaten açılma az ise eve geri gönderiyorlar diye biliyorum
Alinbaby Asyamobus evet benim kızında geleceği yok gibi 41 haftaya kadar bekliyoruz gelmezse suni sancı alıcam