Gulden23 Gitgide maddi olarak çöküyoruz ne iş yapsam bilemiyorum evden iş yapan varsa denemek istiyorum ??
Dark Gulden23 vallahi gözlem yaptığım kadarıyla el işi para ediyor. Varsa yaptığınız yapabileceğiniz birşey yapın derim Amigurumi olur, örgü olur, kapı süsü olur, makrome olur
Smysmysmy1 Gulden23 Yeteneğiniz ilginiz varsa karakalem portre çizmeyi deneyin. Ben güzel sanatlar çıkışlıyım öğretmenlik vs istemedim şimdi evden portre çizip satıyorum
Liliales Gulden23 ya benim en çok aldığım şey sarma mesela evde sarmaya zamanım yok. Bi misafir geleceği zaman satan yerler var oralardan alıyorum. Ve çevremde de bu şekilde alan çok kişi var çalışan kadınlar genelde. Bence bir yerle anlaşıp evden sarma sarıp satmak çok mantıklı mesela ben bi fırın var ordan alıyorum bi kadın evinde sarıp getiriyor tencereyle orada istediğimiz grama göre paketleyip satıyorlar. Getirisi yüksek midir bilmiyorum ama denemeye değer bence tabi oturduğunuz yere bağlı küçük ilçe tarzı yerlerde talep edilmeyebilir
Omerva Bu anne penyelerinin önünde basılı taşlar oluyor ya onları kalıpla diziyoruz bana göre basit bir iş
Alpivecinar Omerva ya ne zamandır yapıyorsunuz ben yapabilir miyim acaba İstanbul’da yaşıyorum birde ücret nasıl doğum için biraz para biriktirmem iyi olur eşime destek olmak istiyorum
Omerva Yeniannis_ İstanbul GOP tayım ben 100 tanesi 30-40-50 TL olarak değişiyor el becerinize bağlı olarak günde kaç tane iş yaparsanız o kadar alıyorsunuz
Omerva Ben İstanbul GOP tayım yaptığın kadar alıyorsun tamamen kendi el becerinize bağlı eliniz yatkınsa güzel kazanırsınız kazancından memnunum
Omerva hpehlivan 500 evler Taşköprüdeyiö iş aldığım atölye Karadeniz mahallesinde işi öğrenmek için atölyeye gelmeniz gerekiyor bir süre ondan sonra eve kadar getiriyorlar
Nursena0378 İstanbul Kartal dayım evde hazır süs çiçek takıyorum köklere çevrede olan varsa yardımcı olabilirim
Gaer25 Nursena0378 merhaba bende Maltepe bölgesindeyim iş nasıl ücret bilgisi verebilir misiniz bende isterim yapmak