uraz_ve_annesi- Merviiss aynısını yaşıyorum 4 ay 13 günlük hala uyumadı beni hayattan bezdirmeye çalışıyor yalnız değilsin 😂
Ezelioz Merviiss atak dönemidir ve 1 ay kadar sürüyor 🤓 Allah yardım etsin yapacak çokta bir şey yok inat oluyorlar 🤦♀️ Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau https://www.hepsiburada.com/bebek-bakim-sorunlarina-mucize-zmler---melinda-blau-p-KGUN0086?magaza=G%C3%9CN+YAYINCILIK&url_src=ios-product-detail Bu kitaptan edinip sorunları daha kolay çözebilirsiniz 🤌🏻
Rapunzelinanasi Merviiss ay atak dönemine girmişsiniz. Uyku gerilemesi başlamış. Biz de 3 aylığız ve 4. Ay beni o kadar çok korkutuyor ki keşke direk 5 e atlasak 😂
Merviiss uraz_ve_annesi- normalde hiç öyle yapmazdı asla yatmak istemiyor yatış pozisyonunu hic istemiyor ya neden ki acaba
uraz_ve_annesi- Merviiss oturmaya hevesleniyor benimki oyuncakları artık daha çok dikkatini çekiyor oynamak istiyor gezmek istiyor ve 4. Ay atağı diye de bir gerçek var
Merviiss uraz_ve_annesi- aynı etrafa bakmak istiyor oturarak veya gezmek kucakta pusete yatiriyorum kendini kandırıyor 🤣
berceste5155 Merviiss benim kızımda 4 aylık yatmayı hiç sevmiyor artık büyüdüler sanırım sürekli oyun oynamak oturmak istiyor gözünden uyku akarken uyumamaya direniyor