ozgegundogdu1903 Aysegizemdilek ve her hastane kabul etmiyor ben medova için araştırmıştım ama geçerli olmuyormuş o yüzden en başından Medicana gittim
Socialmommm ozgegundogdu1903 medicana bana doğum paketleri olmadığını doğumun ücretini önden ödeyemeyeceğimizi doğumun olduğu tarihteki fiyatın da belli olmadığını söylemişti yanlış mı yönlendirildim acaba
2309 Aysegizemdilek akademi hastanesinde var doğum paketi 11.400 dü artık yeniyildan sonra ne olur bilmiyorum
ozgegundogdu1903 Socialmommm büyük ihtimal öyle olmuş ben 2 ay önce yaptırdım muayenelere girerken ücret ödemiyorum suan tekrar konuşmanızı öneririm doktorunuza sorabilirsiniz yardımcı olacaktır 🌸
Kadriyearslan Medicanada hasta yatış-fiyat verme deki Kadın dinlemeden anlaşmadan hamile birini gördümü 8500 deyip duruyor çok sinir bozucu konuşmama bile fırsat vermedi bana da doğum paketi ve ücreti erken ödeme yok dedi
ozgegundogdu1903 Kadriyearslan erken ödeme olmayabilir belki ama doğum paketi var ben aldım kullanıyorum hatta kaç muayene olacağını içinde siz belirliyorsunuz ben 9 muayene artı doğum içinde bi kaç birsey olan paketi aldım hediye olarakta diş temizleme paketi verdiler
Kadriyearslan ozgegundogdu1903 anladım bana yoktan başka birşey demedi doktorum Rengin hanım belki onunla ilgilidir bilemiyorum ☺️
ozgegundogdu1903 Kadriyearslan bazı doktorların anlaşması olmayabiliyor ondan kaynaklı olmuş olma ihtimali yüksek ben sigortayı en başından yaptırmak istediğim için araştırdım doktorumu anlaşması olduğu için Medicanaya başlayıp oradan devam ettim
Pskglzr Kadriyearslan benim doktorum da Rengin hoca, sendika indirimi yok hocamızda. Ama doğum paketi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum . Aşağıdaki kadın bize de paket yok, yatış olmadan ödeme de alamıyoruz dedi.
Socialmommm ozgegundogdu1903 şimdi anladım sizin özel sağlık sigortanız var doktorunuz da sigorta firmasını kabul ediyor