Hdudjskdkxn92838 Kizlar kan sulandirici kulanip sigara kullanan yokmu ya bi benmiyi 4 haftaigiz daha teyzeleri korkuyorumda normalde 1 paket iciyodum simdi en fazla 3 tane iciyom siz ne durumdasiniz😑
Gamzecimm Hdudjskdkxn92838 lütfen bırakın şu illeti 😂 daha test çubuğum kurumadan bıraktım sigarayi😂 ne arıyorum ne baska bisey içilen ortamda bile duramıyorum simdi.
Sarenin_annesi07 Maalesef bende kurtulamıyorum bu illetten vicdan azabından ölücem ama engel olamıyorum insanın canı sigara aserirmi ya ? Gerisini siz düşünün
Hdudjskdkxn92838 Gamzecimm walla helal olsun 😄 ilk hamileligimde ole olmustu yine kan sulandirici kullnaiyodum hemen duyduuqum an biraktim ama bunda yok oyle deil
Hdudjskdkxn92838 Azalttim ama iciyorum yani hem riskli hem kan sulandirici ignesi ilaci falan derken 😒 tekmiyim warmi acaba benim qibileri dedim kizlar tek deilmisiz
Hdudjskdkxn92838 Keske yapabilsek bizde icmek istemiyoruz amaa elimizde degil inan cok zorlaniyorum ama ne yapiyim😔
Tugceatabey kan sulandırıcı kullanmıyorum ama bende bırakamıyorum sigarayı günde kaç tane içiyorsunuz hanımlar kaçıncı haftalardasınız ben 15+0 oldum bugün