Halimbey Meleklerininannesii mantar sorunu oluştu bende gebelikte normalde olmamıştım hiç travazol ile geçirdik derken tekrar yanma başladı ama afedersiniz daha çok ilişki sonrası oluyor anlamadım neden danışacağım doktoruma salı günü ama burada kalayım bilgisi olan vardır belki
Meleklerininannesii Halimbey biz ilk 3 ay olduğu için ilişkiye de girmiyoruz canım gene de olunca oluyor bir doktorunla görüş istersen çok geçmiş olsun sizede
91mer Halimbey eğer dr fitil verdi ise o zaman zarfında fitil bitenle kadar ilişki olmamalı Temizlik hijyen önemli cinsel ilişki sırasında belki sizede yok ama eşinizde mantar var oyke oluncaya eşede ilaç veriyor dr
Beyzacan Meleklerininannesii amin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻❤️ Fitili inan bilmiyorum 😔
Esraakp Meleklerininannesii Benım doktorum vermısti ben hep kullandım yinede size kalmus bi durum cunku fitil cok yakıyo ama krem yınede rahatlatıyo
Anna-aslan Meleklerininannesii bir arkadasim hamileliği boyunca mantar sorunu yaşadı travazol krem hep kullandığını söylerdi. Bende bir kaç hafta önce yaşadım doktorum fitil verdi ancak fitili dahi koyamadim o derece kabarık ve tikanmisti mantardan. Elma sirkesi kullandım ben pamukla her tuvalete girdiğimde uyguladım çok can yakıyor ama ne kaşıntı bırakıyor ne bişey 4 gün içinde geçti şükür dayanabilirseniz bir deneyin isterseniz. O ara benimde akıntım farklı renkteydi mantar kaynaklı olsa gerek. Arkadaşımın kızı beş yaşında şuan gayet iyi çok geçmiş olsun inşallah 🙏