humeyrasmother Yksl1634 bizde aynınız 37 38 gelme durumu olduğu için ben 60 gün olarak sayıyorum 38 haftaya kadar 38 de gelir inşallah
mucize_bebekk Yaprak_erdu amin canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bi avazda kurtuluruz 💕💕
Yaprak_erdu Leylazerr ya aynen hele 1 ayın kaldıysa okadar sekiz çok hızlı gidiyor ama velakin şu 1 ay gitmiyor 🤦♀️
Leylazerr Yaprak_erdu evet gitmiyor bebeğimi düşünüyorum nasıl olacak kime benzicek doğum nasıl olacak ayyy kafamda deli sorular ve günler yaklaştkça bi heyecan az önce uygulamada 26 gün dedi içim bi tuhaf oldu😅😅
Yaprak_erdu Dilek5252 yaaa darısı tüm hamile annelerim başına ve benim başima 🤭sağ salim kucağınna alırsın inşallah canım
Yaprak_erdu ikiprensannesiiii ya maşallah canım🧿 Az kalmiş gözun aydın sağ salim kucağınna alırsın inşallah
Hamideersin Yaprak_erdu 35+6 olduk nasipse 29 günümüz kaldı ama inşallah 40i beklemezde 38 de gelir eğer öyle olursa 15 gün kalmış olur
ikimelekannesi__ Leylazerr bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye 👶🏻😃 inşallah sakin sağlıklı bi kız olur cimcime 💜 korku yok ama nasıl desem tedirginim meraklıyım ve çok stresliyim sağlıkla gelsin yavrular inşallah