Selam anneler belki aranizda benim gibi bilgisiz olan ilk dogumlari olan anneler vardir diye yazmak istedim. Haberim olmadan suyum patlamis ve idrar yolu ile azalip bitmeye baslamis Ben Ise Bunu daha dün fark ettim cünkü idrarimi yapiyorum saniyordum Ama idrarim beyaz geliyordu sari degildi ve sürekli ic camasirim yaşariyordu bu normal degil di herzamankinden daha farkli oldunu hissettim ailemde dogum gecirmis bir kac kisiye sordum ve herkesin suyu aniden patlayip geldigi icin Yada erkenden sezeryen olduklari icin benim endise etmemem gerektini sadece idrardir o diyip bosvermemi söylediler cünkü hic sancim yoktu…
Icim rahat etmedigi icin hastaneye geldim bi baksinlar diye doktorum muane yapti ve hic suyun kalmamis dedi ayrica enfeksiyon kapmissin dedi hemen yatışım yapildi ve nst sonrasi sancim olmadigi icin suni sanci verildi suan beklemedeyiz ve hala hayretler icerisindeyim demek istedigim şuki kimseyi dinlemeyin Eger bilginiz yoksa Ama bu durum herzamankinden farkli diyorsaniz kendinize mutlaka doktorunuza gidin cekinmeyin cünkü her kadinin dogumu ayni degil Eger ben herkesi dinleseydim ve hala Evde oturuyor olsaydim belkide cok kötü yaşanması istenmeyen şeyler olacaktı lütfen kendinize dikkat edin Rabbim tüm hamilelerimizi bir avazda kurtarsin ve kucagi boş olanlarin kucagini doldursun Iyi aksamlar dilerim 🧸❤️