Emineramazan anneligedair 24. Haftada karar veremeyip postunda isim aramaya geldim 🤗😂 Ahsen veya Ecrin aklımızda ama farklı da olsun istyrz daha karar veremeyip isim aryrz 🤗😂
Ikranurhtc Ecem80 açıkçası biz nur u kullanmıyoruz zaten sadece ikra kullanıyoruz suan kızıma nur koymak istemekteki sebebimiz soyisimle anlamlı olsun diye yani soyismimis kaya ikra kaya çok uyumlu gelmiyor kulağa ama ikra nur kaya uyumlu geliyor o şekilde tesekkurler yinede
hayallliiim busragundogan3437 bende çok begendim ama kime desem Eslim’de ilk duyuyor Mihre’de asla böyle duyulmamış olsun falan derdim yoktu bana o dert saçmada gelir duyulsun ne olcak derim baktım herkes ilk duydum ilk duydum dün netten baktım Eslim Türkiye’de 800 Mihre 16 kişide varmış 🤣🤣🤣🤣Arasam bu kadar olur
Sadiyes Ecmel erkek ismi değil mi ya benim arkadaşımın babasının ismi ecmel de şaşırdım görünce Bizim inşallah cinsiyetimiz salı belli olcak biz eliz düşüyoruzz 💕
anneligedair Sadiyes bende ilk defa erkeğe ecmel ismi koyulduğunu görüyorum. çevremde kız bebeklere koyuluyor 😌
Gamzee23 anneligedair kızım olsaydı esilay koymak istiyordum ama oğluşum oluyor umut can koyacağız Rabbim bütün evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Songuleyup Kizim olursa adini inci hayat koymak istiyoruz bakalim nasip ama ela , bihter ve asya bu isimleride cok seviyorum.
Ozge1708 Merhaba kızlar benim de bir kızım var ismi Yağmur. Nasip olursa inşallah bir kızım daha olacak isim karar veremedik. Sizin var mı acaba bize onerebileceginz bı isim🥰
Yaglioglu Aychovsky Aychovsky herkese açık bir platformda sizce hangisi diye sormuşsun, olumsuz cevap alınca kaldıramamışsın, hepsi bu,
Elisam22 anneligedair bende ya elisa ebrar yada elisa mirac koyacağım doğum mirac kandiline denk gelebilir gün almadım daha ama öyle tahmin ediyorum☺️