zelihahasdemir Henüz cinsiyetimiz belli değil ama birkaç alternatifim var, isteyen bakabilir.🌸 Yağmur, Gülse, Mihra, Çiçek, Alina… Hepsinin de anlamları çok güzel, sağlıcakla kalın.💖
qwerty2 anneligedair doğumuma 1 hafta kaldı ama isim seçemedik. Herkes aynı isimleri söylüyor sürekli. Akranları hep aynı isimli olacak. Yeni tarz isimleri de sevemiyorum. Bakalım 🤷
ExcitedMomm anneligedair Benim kızım Öykü Asel ama Asel ismi artık çok kullanılıyor fakat mâna olarak çok özel bir anlamda ve Muhammed suresinde geçiyor 4 bal ırmağından biri. Alya, Mira ismini de seviyorum fakat oğlum olacak şuan kızım olacak olsa adını GÜNEŞ koymak isterdim 🥰 Ailemizin Balı var birde Güneşi olsun diye ♥️
Ezgii41 ExcitedMomm Asel cennetteki bal ırmağı değil sadece bal demek yalnız ☺️ bende çok istiyodum çok araştırdım hâlâda içimdedir yani ama çoğu kişi cennetteki bal ırmağı sanıyo. Türkçedeki bal gibi ingilizcedeki honey gibi arapçadada asel işte. Sadece bal
Ndt tugbacns ilk kızımın ismi doğa şimdi ikinciye hamileyim daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa bende defne düşünüyorum.
anneolmakzoramagulusuyeter_ anneligedair Hatay’da yediyil yaşadığım için öncelikle defne istiyorum ama başka seceneklerimde var. Doğa elvin elvan Duru karla isimlerini de beğeniyorum. Hep kız hissediyorum yada öyle istiyorum eşimde bende erkek ismi hiç dusunmedik nerdeyse😁