Sebnemsebnem 9 haftalık gebeyim ve faranjit oldum öksürük var tutsam dahi çok fena bu durumda olup fikri olan varmı acaba?
qwer890- Sebnemsebnem Ben 2 aylık gebeyken kovid oldum öksürük hapşuruk hepsi vardı bol bol ılık su içtim ve pekmez zeytin yağı ve ceviz azcık cezvede ısıtıp yedim işe yarama ihtimali var bi deneyin isterseniz
Sebnemsebnem Urtok_ Benimde aynı şekilde sabahları grip gibi uyanıyorum akşamda öksürük artıyor. Çok geçmiş olsun sizede 😓
Sebnemsebnem Doktorum hemen acile gitmemi istedi kanda enfeksiyon çıkmadı şükür o yüzden ilaç tedavisi başlayamam dedi. Bende çok ilaç kullanma taraftarı değilim zaten. Öksürük bebeğe zarar vermesin yeterli 🙈
qwer890- Sebnemsebnem Ben girip araştırmıştım öksürük ve hapşuruk bebeğe zarar vermez diyordu ve bende alerji var neredeyse hergün hapşuruyorum ard arda. Allahın izni ile ile birşey olmaz geçer bi iki güne bol bol ılık su iç.
menessare Ayva kaynatıp içmek öksürüğü kesiyo doktoruna bi danışıp deneyebilirsin. Hamileyken içilir mi bilmiyorum Allah şifa versin:)