Kadriyeuzn 39+4 deyim aralık annesi olucam sanıyordum ama galiba ocak annesi olucam 🤭😅 yalancı sancılar gelip gidiyor geceleri ama baskı yok aşşada, yarın görüş günü bakalım doktorum ne diyecek 🤷🏻♀️ heyecan basmaya başladı çokça sizde heyecan var mı 🥰
Rosense berencisil_ maşallah, nasıl bu kiloya geldi? Anne veya baba yapılı mı? Veya bebeğin beslenmesi için nelere dikkat ettiniz? Nazar değmesin 🧿
Babyaksu Bugün 38haftalık olduk geçen hafta birkaç gün sancım olmuştu hatta bi gece doğuruyor muyum acaba diye uyandım neyseki gelen giden olmadı🤭 ara ara kasık agrısı oluyor gün sonu özellikle. Bebek aşağıda dolayısıyla hareketlerim cok kısıtlandı hayırlısıyla bekliyoruz bakalım 🥰
Egelihatunn berencisil_ 39+2 den selamlar ne gelen var ne giden 😂 sağlıkla gelsinler de. Sancı var açılma sıfır.
berencisil_ Egelihatunn rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsin keyifleri yerinde bebişlerin ocak bebekleri inatçı bu sene 🤗
Egelihatunn berencisil_ Amin kuzum cümlemizin ki ❤️ İyi inatçı. Olsun sağlıklı olsunlar bugünler de geçer.
1erkekkannesiiii berencisil_ 36+3 benim de hissetmeme rağmen nst de sancı çıkıyor o yüzden 33. Haftadan beri ilaç kullanıyorum zamanında gelmesi için dua ediyorum bakalım Allah kolaylık versin hepimize ❤️
Debayami 38+3 3.700 gr 3 gün sonra doğumum var sezeryan, 6 ocak demişti herşey yolunda olunca 3 ocağa karar verdik.Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin kolaylık versin.
Rosense Hamideersin benim de sizin gibi. 35+3 olduk. Henüz sancım yok arada karnım acıyor, ağrılarım oluyor ancak sancı yaşamıyorum
berencisil_ Rosense ben bebekken 3200 doğmuşum eşim 3900 galiba babaya çekmiş çok aşırı dikkst etmedim normal hayatta ne yiyosam öyle yedim sadece meyve kuruyemiş aksatmadan yedim 🤗