91mer Mekklc benim adetimin gecikmesinin 4 günü belli olmuştu ½/3 günlerde testte çıkmamıştı yani daha kana katılmadığından çıkmamış
Kubbrra-87 Mekklc gec dollenme bazen 1 bazen 2 hafta kadar gec olabiliyo durumuna gore degisir ogrenme zamanida ne kadae gecse o kadarda ogrenme gec olabilir 8 haftaya kadar bile ogrenmek uzayabiliyo
guzelanne01_ Mekklc ben yaşadım canım ama geç döllenme olduğunu anlamadım tabi 20 ila 23. ekim arası regl olmam gerekti olmadım bende geçikme olarak değerlendirdim 1 kasıma kadar bekledim baktım olmuyorum evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim 399 çıktı Son reglıma göre beta düşüktü geç döllenme olduğunu anladım 14 kasıma kadarda bekledim doktora gittim ve gerçekten geç döllenmeymiş demekki günüm geçtiğinde yapsaydım çıkmazdı
aslitutuk Benim de geç döllenme 15 Mayıs sat tarihim gebeliği 27 haziranda öğrendim fakat düşük btcg ile yani taze gebelik 💕sonra sat 3 Haziran olarak değiştirildi. 10-15 günlük gecikmen olması gerekir en az
91mer Caglali benim gev döllenme teste hemen ikinci cızgi çıkmıştı anında ve kopkoyuuuu Beta çıkmıştı 179 filandı Senin durum değişik olmuş Bazı terler bozuk olabiliyor 😞 yada bir kaç fün daha bekle beta için
aslitutuk Caglali bence pazartesiyi bekle kan testi için. İdrar yine yap silik gibi geldi bana da. 7. De benim koyulaşmıştı 2. Çizgi mesela beta hcg o zaman bile 20lerde idi çok düşüktü
Kubbrra-87 Caglali malesef idrara da cok gec geciyo gec dollenmede kanla belki daha erken ogrenilebilirde
Kubbrra-87 aslitutuk Mekklc hakkinizda hayirlisi olsun inşallah bi sonraki aya guzel haberler verirsiniz