Hgmom1 Başlık çok komik oldu biliyorum..😝😂 Reglim 1 gün gecikti pembe geldi başta sonra pıhtılı oldu şimdi kahverengi geliyor sürekli.. aranızda böyle olanlar var mı 🙏🏼
Morviceyysss @Hgmom1 gebelik gözüktüyse sonradan bu kanamaları gördüyseniz sanırım kimyasal gebelik yaşadığınız. Bende geçirmiştim, 3 gün geciktim kanda 30 gibi bir değer ile doktor hamilesin demişti. 2 gün sonra da bahsettiğin gibi kanama geldi ve kimyasal gebelik düşük dediler.
Esliasu Morviceyysss canım aynısını bende yaşadım 12.41 çıktı o kadar çok sevindim ki sabah 6.30 da orendm 4saat sonra test verdm negatif tikildm resmen düşük olmuş galiba yumurtlama iğnesi vuruldm bakalım pazartesi çatlatma iğnesi vurulucam Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 😔
Morviceyysss @Esliasu korkma canım, şimdi 3. Bebeğime hamileyim 🙂 sıkı takip et kendini, eşin de gözüksün olmadı bir. Beslenme ve pozitif ruh halinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sürekli onu düşünme, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️❤️
Esliasu Morviceyysss abla eşimde sirun vardı hareketlilikte 20 yaşındayım ben de eşim 26 ben çok istiyorum bana dedi tüp bebekle anca hamile kalırsın Allah’ım sonrasında nasip etti düşük oldu carsambada aşılama olucak bakalım dua edin 😔❤️