Tusami Eda_Aylanc benim doğru çıktı , 12 haftalıkken erkek dedi , 23 olduk kesin erkek 👍 erkekten kıza pek dönmüyor ama kızdan erkeğe dönebiliyormuş
noluyosanagenemiross Bana 12. Haftada kız dedi şuan 13+2 yiz yine kız tahmin ediyorum kesin diyemem dedi ama yine de organını gösterdi kahve çekirdeği gibi bak dedi pipisi yoktu yani🙈🙏
Eda_Aylanc Bugün banada ikili tarama testi için gittiğimde Kemik yapısından kıza benziyor dedi ama kimseyle paylaşmayın yanılma payı var fln dedi eşim erkek hissediyordu bende kız eşim hâlâ erkektir o bilmemistir doktor henüz küçük diye diye psikolojimi bozdu😂
symabskrt 12.haftada biri kesin kız biri erkeğe benziyor ama yanilabiliyoruz dedi 14.haftada ikiside kız dedi doğru sonuç için en erken 14.hafta bebeğin pozisyonuna da bağlı tabi
noluyosanagenemiross Minikmucizemiz_  Canım böyle var yüzü dönük ultrasona o gün böyle denk geldi 😂🥰
Eda_Aylanc Pamukasln ay inşallah benimde döner erkek der ilk cocugum ya bide esim aşırı erkek istiyo o yüzden
moooms Kendi doktorum 11 haftalık iken kıza benziyor dedi bugün Perinatolog 12+1 erkek gibi dedi çok arada kaldımmm sizce hangisi doğru söylüyor 🥹
Betul00000 Bizde bugün 11+4 dük kontrolüm vardı doktor direkt emin bir şekilde erkek dedi yanılma payı var mıdır diye düşündük ama bilmiyorum